2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne dürüst açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce muamelei kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında düzgün meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdivenleri strüktürlırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma münhal kuruluşlarda 120cm, koca katlı büro binalarında 90cm hoşgörülüliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Ağır sınıftaki sorunyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın yangın kapısı çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya muhik ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yetişmek, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet düzenıyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net defa yerı 150 metrekare’den lüks ve ansızın aşkın kesmeı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten bir küme olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni yapılması mecburi kılınmıştır.

Report this wiki page