2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen dünyaarı güzel hareket sav konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Mabeyinç park yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre gerişında bapyla Beyaz zehirıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden çetin Mir ve ekibine teşekkürler.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdivenleri, usturuplu bir tasar çizim ile inşa edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; yan nüshası 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Hiç Kanatlı Yangın Bapları; Sessiz kanatlı tasarımıyla, mikro mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış esenlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka güçlü birinci sınıf yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda güvenli bir şekilde binadan boşaltma temin etmek muhtevain kullanılan hayati bir emniyet Yangın Kapısı donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page